kanon kompis

hej allihopa.
just nu ligger jag och har världes ryggvärk! kan bero på ett tufft tränigspass och att jag stått och vikt och rensat hela min garderob och hela min byrå kanske? galet ont iallafall.

idag har varit en händelserik dag:
- tid och datum på hårtrix
- ett studentmöte som vi egentligen inte skulle va på
- 30 minuter på stan och två kassar med mig hem
- tränat
- grillat
- städat
- öppnat ett roligt hm packet

idag när jag sprang in på bik bok efter skolan såg jag ett så jävla sött linne. ett vitt och grå/blå randigt med guldiga knappar. självklart köpte jag det, typiskt moi! men jag är jätte nöjd. dessutom köpte jag mig ett par rosa blommiga harlem byxor, så somriga och fina sååå.när jag kliver innanför dörren så fint hela min uppsättning av sommarkläder där, lovely.


imorgon blir det göteborg med mina käraste finaste vänner!




hej bert-fjärt

godkväll bloggen.

hej hej hallå dagboken. idag har jag inte mist oskulden för nionde gången den här veckan, och här ligger man och luktar svett i mammas gamla trosor. allt är ett helvete. tack och hej, orörda grej........

ikväll har jag varit och tränat och hållit på. sedan drog jag och tjejerna till kristine i sommarstugan på några koppar kaffe och lite kvällprat. alltid lika trevligt.

just nu: bb
om 5 minuter: film

imorgon ska jag och bella på studentinformation klockan 11. kan inte förstå att studenten och balen närmar sig med stormsteg! helt galet.

dagen puss&kram går till josefine gustafsson. så nu säger jag tack och hej sönderpillad grej.






finns det en så finns det flera

veronica maggio, vilket stjärnskott.

satan i gatan
välkommen in
mitt hjärta blöder
inga kläder
snälla bli min
sju sorger
jag kommer
gammal sång
finns det en så finns det flera




spotify reklamen, släng dig i väggen

har precis duschat av mig allt svett, ätit mina två ägg och mina melonbitar efter två timmars träning at the plaza. just nu är jag död i hela kroppen, min rygg mår inte bra och mina lår är hårda som sten. så tänkte jag skulle krypa ner i sängen och ladda upp inför big brother, helt och hållet beroende framkallande. imorgon är det lång dag i skolan, träning och soooool. kanske dags för barbent igen?


brooken heart find your way, and make it true just this day. face the world on your own, and life will go on.
godnatt fina du.







äldeboende västerhöjd

dagen har rullat på som det brukar göra en onsdag. förutom att vi hade invigning av metodrummet idag med mingel och cider. t.o.m. lite jordnötter och äckliga saltapinnar hade dom råd med. så mellan klockan tolv och ett skulle jag, karin och bella stå och hälsa alla välkomna. det slutade med att det inte kom någon, typ? så vi fick helt enkelt liva upp stämningen helt själva. ja, bilderna säger ju mer än tusen ord...




fläsk-berit




tjocka bodil




tb & fb








döda maggis, grattis på födelsedagen hörru








sist OCH absolut minst, hälsa på lill-dick! inte som en rodney precis ...



lycklig, lycklig

tjenixen, 25 dagar till AYIA NAPA!!!




zumba mami

vilken bra dag:

- lönen har kommit
- zumba ikväll
- bokat tid för att fixa håret, äntligen!
- jag är glad
- har världens bästa vänner

peace ock




tjena big smiiiiile


crash and burn girl

when you try your best, but you don't succeed

when you get what you want, but not what you need

when you lose something you can't replace

when you love someone, but it goes to waste





sommartider

jag är rätt nöjd. efter 9 dagars ledighet är det dags för skola igen, och den börjar med sovmorgon till elva, så skönt. en lektion sedan projekt och så va den dagen slut.

nu ska jag och mamsen kolla på maria wern, mysa och se vem som somnar först.


rock n' roll, no halo

kan säga att påsklovet inte kunde slutat bättre. strålande sol, jag har fått bruna ben, jag har umgåts med världens finaste vänner, och imorgon börjar skolan igen..

men med endast 7 veckor till studenten och fyra veckor till ayia napa så ska ja egentligen inte klaga. sen är jag fri. fri som en fågel. jag ska göra precis vad jag vill, bo vart jag vill, låsa in mig i en lägenhet i stockholm och bara va, gud va underbart.

men nu ska jag ta mig ut på en långpromenad innan det blir häng i soffan med en kopp thé!



don´t drink and fly

heeeeeeej

haft fullt upp denna påskhelg, jag har supit, tränat, träffat min efterlängtade syster, tränat, haft det sjuuukt kul med "ejjk". twister, luftgitarr, alkohol och två olika krogar. jag kan säga att jag aldrig mått bättre. och sen glömde jag en sak, jag har solat. ingen skräll egentligen.

i torsdags var vi hos erica och grillade, spelade twister, jag körde luftgitarr, vi shottade och sist men inte minst innan krogen så sjöng vi en hel bilresa. kvällen på krogen var kanske inte i världsklass men det var det däremot igår. jävlar i havet vad kul jag hade! mycket folk, bra väder, egentligen inga pengar. men alla har ju lärt sig att man ska lära känna folk på krogen.


idag har jag legat ute, bakfull i solen. snart kommer kristine och hämtar upp mig innan det blir söndags-häng på pim´s med en annan lite tös, josefiiiiiine.


give me a freak

började dagen med spinning och easy-line 08:90 imorse, sedan har jag halva dagen har jag suttit och gråtit i soffan samtidigt som jag kollat ut på altanen. varför? jo för det rkyllar av möss där! så jävla äckligt, nästan så ja skulle vilja kräkas. krokodiltårar från jennfan, jajjemensan!

jag och pontus kände att vi inte klarade av att vara hemma, så vi tog oss till syster yster för att fika med fiffi. snart ska jag möta mamsen på ica, ikväll blir det promenad. och imorgon kommer SOFIA OLSSON hem, whoop whoop.




the way back

sitter just nu på en stol och vet inte om jag kommer kunna gå härifrån. mina ben värker så det känns som om jag hade feber, mina armar är som två pinnar som kommer gå av närsom helst. jag ska iallafall somna tidigt idag, sova igen mina timmar och bli pigg för imorgon. sova en natt till sen är det äntligen torsdag!

godnatt folket!


bayback is a bitch

haft en hel dags arbete på idas brygga i karlsborg idag. fullt ös medvetslös ungefär. millitärer, piloter, små jobbiga barn osv. men det var väll roligt.

dessutom har jag ett stort problem. pga av min träningsvärk kan jag inte sätta mig ner på toaletten som vanligt folk, jag kan inte böja mig framåt för då känns det som om ryggen ska gå av, jag kan inte bära mer än tre tallrikar för mina armar är som spagetti. men vad är det av världens alla problem? problemet är att man bara tänker på sig själv.
men idiot som jag är så ska ja ändå åka och träna snart, zumbabumba på g! hoppas på att morgon dagen blir lika fin som gårdagen. hej solstolen hej.


måndagsbus

sitter just nu och kollar på big brother. kom hem två minuter i tio och därmed så dök jag ner under täcket. haft en underbar kväll med tjejerna på pim´s.

imorgon så är det jobb på Idas Brygga igen 11-16. ska hinna med en springtur och litr zumbabababa också.
godnatt!


bon bon bon bon

sådär, fått min dos av solning för idag känner jag. ögonlocken är brända och jag luktar svett. ska hoppa in i duschen strax, ikväll blir det måndagsmys på pim´s med mina ögonstenar.


vivi nell' aria

måndag förmiddag och jag har redan varit och tränat. så om man skulle plussa ihop gårdagens träning och dagens så skulle det bli likamed träningvärk i muskler som man inte trodde fanns. så nu efter lite frulle så ska ja ta mig ut och lägga mig i solen. min termometer visade redan 20 grader klockan 08:33 imorse. taggar för en veckas lov, fet utgång, lite jobb på Idas B. grill, sol osvvvv. klagar ju inte precis på att det kommer vara bra väder hela veckan.




baskalas blev kramkalas

i lördags blev det förpärla hos ebbsan ute i solnedgången med tjejerna och robert. tillslut anlände grabbarna och det slutade nog med att vi var 30-40 pers på nerdervåningen. vid tio drog vi oss mot baskalaset. kanske inget att hänga i granen men det kanske beror på att jag inte hade min bogrensfylla. halvt nykter, halvt full - men jag hade helt okej roligt.

att jag inte hade hundra procent roligt kanske var för att
1. jag var rädd för att jag inte skulle komma upp i går morse.
2. att jag skulle åka fast och bli av med körkortet om en polisgris hade stoppat mig.

jobbade på Idas Brygga igår, första gången men det gick suverääääänt.

så eftersom jag inte fick visa mina bästa moves på dansgolvet i lördags så är jag sjuuuukt taggad inför skärtorsdagen!




malin & bea




kristine & linus




ida h. & kristine




bea linus ida h. & sebbs





mulle & bea som är lika skön som vanligt




snyggaste bilden för kvällen får kristine sebbz & bea stå för






paaaaaaarty lördag


fredagshäng och fyllechaffis

hej

i torsdags så blev det take away tacos hos ebbsan efter träningen. och efter en kaffe på maten var vi helt utslagna.
men en fredag med sovmorgon till 11 kunde inte avsluta veckan bättre. en halv lektion och tre timmars projekttid tog vi ett välförtjänt pååååååsklooooov, kan ju inte bli bättre.

igår var mamma, susan, helene, och gunsann ute på afterwork. vilket betydde att jag fick vara taxidriver igår. och under tiden var jag med min underbara josefine. en sväng till hentorp innan vi åkte till marcus och oliver. först satt vi och var halvdöda i soffan som sedan slutade med att vi åkte till la vida. ett somnade jag förjävla gött i sängen.

men idag är det lördag. ska ta mig ut på träning, pyssla om mig själv. ikväll blir det partypaaaaarty!



you´re nothing but a BFII

hejsan hoppsan i stugorna.

åkte in till skolan med ett fejkat leende på läpparna, en fruktansvärd huvudvärk bara för att göra min redovidning i historia. det slutade med att hela lektionen gick åt till att komma fram till låtarna vi ska ha på studenten och utspringet osv. i en timma satt vi och kom förhoppningsvis fram till lite smått och gott.

nu ska ja plugga sjukvård, städa mitt rum och dra röva till plaza. '

bäst i test.
saknar peace and love 2009.



spirit sister

solen skiner, jag mår bra, hoppas på det bästa och living the dreeeeeam eller inte.

igår var det en sådan där dag som man ville dra ihop gänget, sätta sig vid en sjö, dicka en kall öl, grilla lite och bara va. men jag kom hem vid halv fem sedan åkte jag direkt till stöpen där det blev 1,2 mils promenad, guidevisning, hälsade på mina kusiner och sist men inte minst åkte jag linbana för första gången på 8 år. kanske inte speciellt moget men jätteroligt för 5 sekunder. sedan sov jag vägg i vägg med Karin.

vädret var ju som sagt underbart, klockan 20 var det fortfarande pissljummet ute och jag ville inte gå in egentligen. efter 6 timmar och 55 minuters sömn tog vi oss till skolan där 2 timmars oförbrett prov väntade. gick riktigt bra för en gångs skull.


nu ska jag fixa mig en kopp kaffe, sätta mig i solen och plugga på äcklig historia, blä.


kom heeeeeem!





something to die for




hello sunshine

solen skiner idag med. dock har jag knappt kommit ur sängen äm eftersom jag jobbade till 07:15 imorse. idag mår jag som ett rötet ägg. min hals är helt fucked up och min hjärna exploderar snart. skulle egentligen jobba natten som kommer också, men skola imorgon och eftersom jag inte mår helt hundra så vill jag inte ha med bajspartiklar på mig än vad jag redan har fått.

hejheeeej


stockholm i mitt hjärta

stockholm 7-8 april

två dagar semester i huvudstaden med klassen. torsdagen började med att vi rullade bussen från badhusgatan kl. 07:05. på vägen fick vi upp några bönner från stöpen och töreboda. efter fyra timmars bussresa var vi äntligen framme. först var vi i klara kyrka där vi fick lyssna på Elise som nu är 75 år. hon berätta om hennes uppväxt, hur hon blev misshandlad, våldtagen och tillslut blev hon prostituerad.  

sedan hade vi fri tid och självklart käkade vi på jensen´s beefhouse innan vi gick på stan och inhandlade lite smått och gott. efter det var det riksdagen som gällde. att lars ohly satt och kollade på alla människor runt omkring mer än att lyssna på debatten är ju hans problem. maria och peter satt bara bredvid och reste på sig varannan fråga och håkan juholt stod precis bredvid oss. men istället för att BARA klaga så fanns det ju två helt okej snygga killar precis nedanför oss.

fort som fan till vandrarhemmet som var värre än hotellet i alanya. byta om, sminka sig, fixa iordning sedan ut i stormen igen. teater dags, 'föreställningen om gud'. mm rätt jävla passande va? men jag skrattade lite iallafall. sedan gick vi ut och käkade, drack lite, dansade lite, gick hem genom söder, gamla stan, kungsträdgården, nybroviken osv. sedan var det raka vägen ner i sängen.

igår åt vi VARM frukost 09:30 innan vi fick fri tid igen. gick genom stan innan vi skulle till polismuseumet. rätt intressant. sen sov jag gött på bussen hem innan vi avslutade med 'en ängels tålamod' och erik som lekte häst.

det jobbigaste av allt var ju att jag skulle åka och jobba en timme senare. inte så konstigt att jag grät.


























klump i halsen

godmorgon / godeftermiddag.

skönt att vakna nu, 14:23? heeee. hatar att jobba på nätterna för HELA dgane blir förstörd och dubbelt upp blir det när man vet att nästa natt som kommer ska man också jobba. att komma hem från stockholm en timme innan jobbet börjar är heller ingen hitt, men stockholm var fantastisk. sol, regn, storm, 'kääääändisar', öl, vin, god mat, shopping och mycket mer. ska bara ut och ta mig en 1 timme och 54 minuters promenad först innan jag berättar mer. ciao.


sing hallelujah

sitter och kollar på kvalitets underhålling - big brother. så sjukt bra, dessutom älskar jag martin. vilken kung. nu har jag packat färdigt, nästa iallafall. har förmågan att ALLTID packa för mycket, denn gången blev det bara 7 olika trosor.

sådär, godnatt. imorgon 07:00 går bussen och det är semesterdags för OP3sb.


come give me flowers

i’ve got a friend
who lives a mile down the street
i want her close to me each time we meet
i’ve got a friend she gives me a reason to cry
I hate to say goodbye

i know a place nearby where we use to go
to spend some time alone when the nights are cold
i’ve got a friend she’s only a heartbeat away
we said goodbye today

so when my ears can no longer hear
when every rainbow is reflected tears
when times get silent I can only pray
come give me love, come give me love

come give me freedom
come give me peace
come consolation and mind at ease
come give me loving
come give me hope at the end
and I will smile again






i wanna be in your gang

efter 2 timmars asfalt, 18 min i fejkad-sol och 2 liter vatten ska jag nu ta tag i packningen. det kommer bli jag och min söta lilla röda resväska + några till. ska iallafall bli skönt och komma bort, byta lite miljö och ÄNTLIGEN ha chansen till att hitta ett hyffsat bra ragg som jag och sanna kom fram till.

jag hade iallafall tänkt mig att spana in några famous people också, prata säga hej, ta ett kort eller 'råka' slå till den på axeln. vi ska bo på skeppsholmen, kolla på teater på söder, dricka vin mitt på blanka dan, dricka öl på en uteservering när solen sakta går ner, somna gott på ett vandrarhem, träffa politiker och allmänt leva livet. skövde har gjort sitt känner jag.



ebba och jag, stockholm 10


jubel

ÄNTLIGEN är studentmössorna här, champangeglaset, tröjan, visseplpipan och co. heeeeelt underbart! nu ska ja på en låååång promenad, sedan ska ja packa, stockholm imorgon.








partner in crime

moshka, samsara, diwali, navarati, hare-krishna, jati, varna osv. religion är inte min starka sida och jag känner ingen glädje av att göra denna uppgift. allt är bara bullshit ändå, tror jag.

idag efter skolan så fick jag träffa my partner in crime, världens bästa ebba. och imorgon kommer studentmössorna. 9 veckor och två dagar kvar, ge mig nu!

dags att skriva dom sista raderna på uppgiften, sen stupa rakt ner i sängen. peace out sucker.




hymn for orangutan

nu ska jag ta och berätta en hemsk sak: jag har ett grått hårstrå, huuur kul? inte det minsta. jag är 19 år och har redan grått hår! shit, ska ja dö när jag är 25 ock eller? inte rättvisst någonstans. men vem har sagt att livet är rättvisst? det är det ju absolut inte ...

ska börja plugga på religionen nu, kanske är bra eftersom den ska vara innen 23:59 inatt. sen ska ja träna också.


slut på hjärnceller

godmorgon!

ska strax ta mig till bussen för ännu en dags skolverksamhet, vilket suger balle just nu. men den här veckan är den skönaste på länge, så ska inte klaga.


angel eyes



känslor  kärlek  leenden  glädje  tårar  undran   tankar  ensam  omtyckt  förvånad  lugn  kaos  skön  
 en av världens finaste röster.

NILLA NIELSEN, lyssna.
nilla n

higher you fly, harder you fall



you´ve one foot out the door

godkväll.

precis varit ute på en långpromenad i kylan. 2 timmars asfalt, inte dåligt. skulle egentligen behöva ta tag i mina skolarbeten för facebook tar för stor del av mitt liv. men idag känner jag mig ändå taggad på livet. bara två månader till studenten, en och en halv månad till ayia napa, två veckor till sälen och två dagar kvar till stockholm. det är nästan så jag skulle kunna säga att jag är kär. kär i kärleken. fast jag är egentligen inte kär. jag är bara så jävla glad.





vänner

i lördags var det födelsedagsparty för fija. vilket betydde 20 tjejer i en tvåa, god mat, vin och fyllon. kvällen skulle vi sedan avsluta på husaren med 59 dagar kvar till studenten. dit gick vi, in kom vi, och ut lika fort gick jag. arg, full, trött och hemlängtan hade jag. så jag le´tade upp min partner in crime och saqtte oss på la vida. men taaaack fija och ett stort grattis i efterskott!








head over heels

hej alla glada!


jag är en väldigt dyktig tjej på att glömma av mina lösenord till mina bloggar. på ca 4 år har jag nog haft upp emot fem-sex bloggar. men jag har aldrig tagit det så serious som jag hade hoppats på. därför tar jag tag i det ännu en gång.


RSS 2.0