slutspurten

detta är heeeelt sjukt. imorgon åker vi med tåget till stockholm och på söndagmorgon drar flyget till ayia napa och en veckas studentfeeeest. är så sjukt taggad och inte. jag vet inte men hoppas på en fridfull vecka, peace and out!!


skolan är finito, provet är färdiga och det sista fick jag full pott på. så idag blir det hårdträning, och myspys med mamsen. packa färdigt och äta min sista måltid. om vi har otur så går jorden under i morgon och vi kommer aldrig till cypern. men annars kan man ju se det såhär också - jag ska ikväll äta min sista grillade kycklingfilé för den kommande vecka får jag väll knapra i mig lite brända sniglar. hellre apa.



2 dollar på fickan

hej hallå idiotas! hur mår ni? jag mår helt och hållet som jag förtjänar. men var det 25 dagars igår så var det väll det.
kvällen var total spårad, både positivt och negativt. annars hade jag fruktansvärt roligt faktiskt. dansade till fötterna blödde helt bokstavligt. så jag kom hem 12:00 i morse efter att ha sovit på en soffa på norrmalm, haft ont i ryggen och varit och ätit lax i skolans matsal. kom hem och gick raka vägen och la mig och självklart vaknade jag nyss av att jag hade kramp i höger vad. är jag värd det? är jag värd att ha ett stort fucking blåmärke på magen som bara blir större och större utan och veta vad jag fått det ifrån? nej, det är jag inte.

jag måste ju gjort något för att förtjäna det här, eller? ............................................................................




utan kristines tillåtelse så slänger jag in en bild på henne och mig från igår. kristine säger själv att hon ser kåt ut, mycket sant. jag står där med mina mega ögon och min dubbelhaka och försöker hålla huvudet bort från karuseller.



it ain´t enough

efter övertid igår på jobbet, vaknat 5 gånger av kramp vänster vad och känner att jag fortfarande stinker alkohol utan att ha druckit en droppen åker jag och jobbar igen. denna söndag lite lugnare, skönt. MEN om exakt en vecka har vi landat i Ayia Napa.

shululululululu


mi primer millon

hey dudes!

igår satte jag äntligen i mitt hååår. för första gången på ett halv år tycker jag om mitt hår igen, jag skäms inte för att visa det, jag känner mig hel igen. helt underbart. tack josefine!

fredagskvällen såg ut så att ebba kom och hämtade mig vid halv sju. en vända till pim´s, någon jväla fest och sist La Vida. helt okej för att vara fredag ändå. ikväll ska jag jobba på Idas Brygga och mamma ska ut och fira 25 år sedan nian med sina gamla klasskamrater, kan bli en roligt kväll.

men FÖRST, promenad, rösta och umgås med Pontus.



lillebror och mina andra små älsklingar


sportgeeks

hej hopp alla glada, ledsna, mesar, hippies, töntar osv.

sitter och råpluggar religion just nu, och jag vet att det kommer sluta med ett fett ig, men vad gör det när det är napa om 10 dagar? ingenting faktiskt.

idag har jag varit och färgat håret hos josefin eriksson. imorgon ska vi exprementera lite mera, kommer bli spännande.

igår hade jag inget internet pga. åskan som härjade över vårat avlånga land. men vi hade iallafall temadag igår - SPORTFÅNAR. jag fick vatten på mig även fast jag inte var med i vattenkriget. jag var nära på att dö även fast jag inte var med i fotbollsmatchen. hoppas jag aldrig får en järnknopp från en flaggstång i huvudet någon gång, då skulle jag dö på dirren.






1 månad kvar till frihet

ja, det stämmer så in i helvetes jävla bra. om en månad, 10 juni tar vi studenten. kan nästan inte förstå det själv om jag ska vara ärlig. och med detta firar vi med tema-dag i skolan imorgon. denna gången är det sportfånarnas tur att visa upp deras sida.

fint va? eller så var det inte det.




love in america









jennifer, inte jäniför

igår när jag inte hade något och göra kom jag på att när jag var ungefär, 6-8 år så var det ingen av mina vänner som kunde skriva mitt namn. jag kommer ihåg att jag fick ett kort som var format som ett lamm och var helt silverfärgat. på kortet stod det "till jäniför från x". det tyckte jag inte var allt för roligt, därför så sa jag upp min vänskap med henne. år 1998:s applåd får till MOI.

när jag sedan blev 14-15 bast så blev jag jämt nervös när jag skulle säga mitt namn till folk som inte visste vad jag hette. t.ex. när jag skulle börja 6:an så vågade jag knappt säga mitt namn inför klassen. men det gick ju bra tillslut och idag skiter jag fan i vad jag heter. jennifer är faktiskt fint, coolt och roligt.

idag är det endast min mamma som säger jennifer. jennan, jenn, jennsan, jennfan, bulan, gulletussan osv är mina nya smeknamn,

så därför kan ju jag låtsas att jag är alla kändisar som heter jennifer, det är det som är så spårat ibland.

jag är glad över att jag heter jennifer, varför?:
- jag kan låtsas att jag är den snygge ben affleks fru jennifer garner. att vi har två barn tillsammans och att vi är lyckliga tillsammans. dock inte så jävla kul att vara talesman för electrolux..
- jag kan kalla mig J.An. och låtsas vara jennifer lopez. inbilla mig själv att jag kan sjunga och dansa som en gud och se jävligt bra ut.
- vem vill inte vara jennifer aniston? I´m her. kanske inte men jag skulle gärna vilja. vara skådespelade kan jag, ibland låtsats gråter jag för mamma. jag skulle också jätte gärna vilja ligga med Brad Pitt när han var troja-hunk. hon har ju lätt legat med bradley cooper, good damn!! betalar gärna..
- jennifer morrison, make my dream come true.

ja, så jag kan väll bara tacka alla jennifer som finns i världen, brown, nicole lee, åkerman, connelly, hudson, ellige, att ni är fotomodeller, skådespelare, snygga och horor. i love you.






born to be alive

blogg.se kan ju ta sig i räva ibland.

men nu när du fungerar ska väll jag bara vara tacksam. idag har det varit en strålande dag på alla sätt och vis. jag har varit glad, ett stort plus i kanten, solen har strålat heeela dagen, har gått en mils promenad och sist men inte minst har jag gjort klart ännu en uppgift.

igår åkte Katerina ut big brother, otroligt skönt. kanske jag slipper drömma om henne på nätterna.

ja, ni ser ju bara ...





sunshine of mine

jag har kommit tillbaka efter min karatefylla från i fredags. i natt jobbade jag och inkasserade 1600 fåglar, som satt där dom skulle. jag har lovat mig själv att aldrig mer dricka en hel vinare på alldeles för hög procenthallt och jag ska aldrig shotta bara för att jag har tråkigt. bird bird bird, bird is the word.

så efter tre timmars sömn i förmiddags är jag rätt så pigg. legat ute och halvsovit i solen. om 18 minuter ska jag ta mig till gymmet!


jag har en bra inställning, mamma är på min sida, i´m gonna fucking make it. HALLELUJAH, prisa Gud in heaven.




om två veckor är vi vid en pool i napa


boom shag ragga

hej hallå god eftermiddag sverige

har precis legat ute och lapat sol sedan klockan 11 och mellan omgångarna har jag sovit. gårdagens bravader slutade väll inte allt för lyckat. har tydligen rivit upp gästsängen och skickat ett sms till karins hemtelefon - "jag har spytt"...

jag har fått turen i livet att inte bli bakis, funderar på att slänga den myten i väggen för idag mår varken huvet eller kistan bra. så jag ska ta mig ut på en långpromenad, clear my minds, träffan ebbsan innan jag tar mig en dusch, slänger i mig lite mat och drar för att tjäna ihop 1600 spänn. nattjobb, kanon eller kalkon? plus minus noll säger jag.






då kör vi



35 dagar till studenten, gaaaaaaalet



snälla bli min

sådär, imorgon är det;
35 dagar till studenten
16 dagar till ayia napa med galnaste bondgården ever

jag är kluven;
vet ej om ja ska gå på studentfesten, men jag vet att jag kommer göra det ändå..
jag har prov imorgon utan att ha pluggat


men jag har fortfarande ett leende på läpparna. speciellt idag, ah just precis idag.
varsegoda --- > :D (otroligt ful asså)






"livet är ett smörgåsbord"

inte så kontisgt att jag är arg och sur och beter sig som en jävla bitterfitta just idag; jag har fått tillbaka ögoninflammationen!
helt otroligt och det gör fruktansvärt ont redan efter 18 timmar. jag orkar inte ännu en vecka med ett rinnande öga. så onödigt.

jag har skickat in tre social omsorgs uppgifter på tre dagar, vilket är ett stort plus i kanten om jag får säga det själv med tanke på hur lat jag är och som alltid sprarar allt ända in i det sista.

idag är en sådan dag som jag bara vill umgås med mina närmaste vänner. sitta på kristines altan och titta ut över solnedgången samtidigt som vi är inne på våran femte kopp kaffe och redan pratat munnarna fulla med skit. det är då man är som lyckligaaaaaaast!





fredrik reinfelt på besök ..

hej hopp

kom precis innanför dörren, dricker lite thé och ska snart sätta mig och plugga, igen. redan gjort två inlämningar idag, applåd till jennan!

helt plötsligt idag innan vi skulle köpa våra balbiljetter så ser vi att ingen mindre än fredrik reinfelt kliver in på skolan. alla i total chock, vissa svimmar och en del spyr ner hand kavaj, NOT.
han var iallafall här och hälsade på naturprogrammet. tråkigt nog.

fuck alla er, hur hööööögt vill du fara?
peace out bro, go with the flow!



"go with the flow" typ

efter 1 timmes easy-line och 1 timmes zumba är jag fortfarande i topp. känner för att träna lite mer och ta ut den sista energin också. men jag har en hel del annat och göra.

jag har ju som sagt tagit tag i mitt liv, eller rättare sagt jag MÅSTE ta tag i min liv. det är napa om inte mindre än 2 veckor och 5 dagar, därför kämpar jag så gott som jag kan.

DAGENS TIPS:
ni som har en fungerande mobiltelefon, ladda ner "hey tell" så kan vi walkie talka med varandra. äckligt roligt när man har fruktansvärt tråkigt.




vill fylla i lite och måla liiiiite till..


pärlsocker

hej era äckliga snorungar

idag har det varit både himmel och helvete. projektredovisningen gick kanonbra tycker jag, både gångerna. vi borde vara nöjda så som vi kämpat. helvetet går till vädret. fy i helvete va hemskt det är. ena stunden snö, ena stunden sol, ena stunden regn och självklart lite hagel på det hela. så jag får helt enkelt springa bort till gymmet mellan skurarna sen för mamsen har ju självklart bilen i sånt här väder...

jag har ont i ryggen
(fått lite mer hm-kläder)
skön
panik panik panik
tråkig

nu skiner solen igen.


sometimes you can´t make it on your own

dagen började bra. skolan genomled jag som alla andra dagar. jag och jessica tog en kaffe på pim´s innan jag tog bussen hem till min håla. utan att ens behöva tjata följde min lillebror med till stan en sväng för att spana in området innan vi åkte och hälsa på albin.


sen orkade jag inte mer. inte just nu heller. inte om en stund heller. jag vill ha tillbaka mormor, albin, mig själv.
godnatt

ebba <3






låt mig få följa dig ner

roman candles that burn in the night
you are a shining light
you lit a torch in the empty night
you are a shining light
and you light up my life

you’ve always been a thorn in their side
but to me you’re a shining light
you arrive and the night is alive
you are a shining light
and you light up my life

you are a force, you are a constant source
you are a shining light
incandescent in the darkest night
you are a shining light
and all the blood I would sacrifice
for you are my shining light
sovereign bride of the infinite
you are my shining light
cus you light up my life




you ain't seen nothing yet




veckans flipp-flopp

botten-flopp


femteplats har vi mumsiga saker. men jag är duktig och håller mig från skiten. hallå, måste ju komma i min balklänning? på fjärdeplats, channing tatum, ni vet han som var med i bl.a. step-up filmerna. vad i helvet har människan gjort. han har ju helt seriöst gått från att vara den snyggaste till den sunkigaste killen i världenshistorien typ. tredje plasten går till balskor. hur svårt kan det vara att hitta ett par skor som man ska 1. kunna gå i hela kvällen. 2. sitta på plats så att dom inte åker av för varje steg. 3. som ska vara snygga och matcha en SVART klänning? på andra plats har vi plugg och allt som har med skolan och göra. det är inte långt kvar men usch vad mycket det är som ska hinnas innan man kan stå och ta farväl. snuskigt jobbigt. första plasten och guldet till botten är vädret. hela påsklovet låg jag ute och pressade i 25-30 grader i våran gryta till baksida. fruktansvärt pissigt gjort av Gud tycker jag. veckan som gått har det blåst, varit ruggigt och tillomed regnat lite. fullt med stora gråa tjocka moln vill man bara trampa på. snälla solen, snälla kom tillbaka.







toppen-flipp

veckans femteplats går till ayia napa. om exakt 3 veckor så sitter vi i en solstol någonstans på vackra cypern. kanske med en drink i handen eller efter årets första dopp. på fjärdeplats hamnar studenten. helt galet vad fort det går, idag är det endast 40 dagar kvar tills vi står med studentmössan på huvudet, visselpipan i munnen, påverkade av alkohol, en och en annan stukad fot och lyckliga över att skolan är slut. på trejde och bronsplats hamnar brad pitt. hunken som blev sunken som nu är tillbaks på att överta hunkplatsen. jesus-skägget är avrakat och han ser verkligen hyffsad ut. tänkt om han kunde göra en troja-förvandling på en gång. andraplatsen går till ANNIE LENNOX. guldpriset och förstaplatsen går till Prins William och Kate Middletons fina bröllop som var i fredags. i hennes underbara fina klänning och med hennes vackra leende satt vi under projekttimmen och kollade på vigseln. jag måste sluta vara så blödig...









kära göteborg

är valborg den mest överskattade helgen eller? ja det måste det vara. den helgen super det fler än på påskafton/juldagen/midsommarafton. vi vet ju alla att det är tonårsfjortisarnas debuthelg på hantera alkohol, vilket inte alltid slutar lika bra hos alla personer.

jag spenderade dagen i göteborg. blev en road-trip med en full bil packade med brudar. tre timmar på stan slutade med höga siffror på summorna. med min min fina kjol och min underbara stickade korall-färgade tröja är jag rätt nöjd.
solen sken, slim-food, en kopp kaffe och en galen skala av humor gjorde min dag. när vi kom hem så var det bara byta om, ta fram alkoholen och åka iväg till nybo-plan för att spela brännboll. kvällen blev som den blev och jag hamnade tillslut på husaren med ida bengtsson. att komma in till stan 00:30 och ställa sig i en krogkö gynnar inte. därför ska man kunna öppna käften, prata lite gott och sedan flörta sig in i inträdes kön. tänk om alla utgångar var så, då hade vi fan varit rika just nu.

det var min dag och kväll igår. jag hade trevligt, allt blev lite spontant. jag är nöjd.


min fina tröja finns tyvärr inte på hemsidan, den är helt enkelt för fin för att fastna på bild.



RSS 2.0