mår illa

ligger just nu i sängen efter fem timmars arbete på IDAS B och mår illa, ont i ryggen och känner mig en aning ensam. sjukt ensamt när jag tänker efter.




chasing pirates

sådär, tillbaka till nutid. vad gör jag nu då? jo jag jobbar på Idas Brygga i Karlsborg samtidigt som jag letar nytt och vill flytta hemifrån till en egen lägenhet. vad ska jag göra sen då? jo efter studenten och allt har jag inte lagt en enda minut till vad jag vill bli i framtiden och vad jag vill göra. jag trivs som det är nu, så låt mig stanna här.

Paulina har kommit hem efter 1 år i USA, så skönt att ha henne hemma igen!





nu ska jag ta mig en promenad, sedan ska jag städa lägenheten som min pojkvän redan sagt att han gjort, skulle inte tro det.


BALEN

jag trodde alltid att studentdagen skulle vara den bästa och underbaraste dagen i mitt liv. men efter att ha upplevt balen så kan jag nog inte riktigt tänka samma sak. kortegen var bland det roligaste jag gjort men den bästa dagen i mitt liv måste varit balen, dock efter att ha suttit hos frissan en och en halv timma för länge.
att se alla så fina, och vissa för sista gången var så otroligt roligt. tillsammans med dom bästa hade vi en fin förpärla i trädgårdsstaden hos fam. gustafsson.












studentdagen


studenten 10 juni var den bästa dagen i mitt liv. jag har aldrig varit så pigg på att gå upp kl 04:30 en fredagsmorgon. jag har aldrig varit så jävla glad en hel dag. jag har aldrig varit så full kl 08:00 på morgonen. jag har aldrig haft en så trevlig dag tillsammans med familjen, släkten, nära och kära. studenten 2011 är ett minne för livet som jag fick dela tillsammans med dom jag tycker om mest!







tack allihopa!


studentveckan 2011

nu har det gått en tid igen, en alldeles för lång tid. närmare bestämt 1 månad och 2 dagar. men jag har inte hunnit, orkat, känt för det eller haft någonting att skriva om. därför drar vi en snabbgenomgång:

studentveckan började med volleyboll vid karstorp tillsammans med alla 3:or på gymnasium skövde.






snabbt efter var det bakisdagis dag i skolan men redan på onsdag var det dags igen. avloppet!



sen var det bara att ladda upp inför den bästa dagen i mitt liv.



RSS 2.0